• Veelgestelde vragen


  Wordt coaching vergoed?

  Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars, mogelijk kan je de kosten wel opgeven bij de bij u jaarlijkse aangifte van de belasting. 

  Wordt de Rots en Water training vergoed?

  Er zijn een aantal Zorgverzekeraars die de Rots en Water training geheel òf gedeeltelijk vergoeden (soms wel 75% tot 320,- euro). Het is dus zinvol vooraf bij je Zorgverzekeraar te checken hoe het zit met de vergoedingsmogelijkheden. De Rots en Water training valt onder “Overige psychologische zorg” (tweedelijns zorg)

  Kan je parkeren bij de praktijkruimte?

  Er is gratis parkeerruimte bij de praktijk op het terrein. Anders in de omliggende straten is er ook gratis parkeren.

  Is er een wachtruimte aanwezig?

  Er is een wachtruimte met toilet aanwezig in de praktijk.

  Moet ik een trap op om bij de praktijk te komen?

  Mijn praktijk bevindt zich op de tweede verdieping en er is een lift aanwezig. 

  Is de coaching alleen met mijn kind of mag ik erbij zitten?

  Sommige kinderen vinden het fijn met een ouder erbij omdat ze het spannend vinden en dat is o.k. De ervaring leert dat het meestal na één of twee keer wel zelf durft. Het is allemaal goed, het gaat het erom dat het kind zich op zijn of haar gemak voelt. 

  Hoe zit het met beroepsgeheim?

  Alles wat uw kind tijdens de sessie met mij bespreekt zal ik niet met u delen zonder dat ik het overlegd heb met uw kind. Ook zal ik uw kind zoveel mogelijk stimuleren om te delen wat er is gebeurt tijdens de sessie. Mijn ervaring leert dat kinderen graag delen met wat er is gezegd en geleerd tijdens de sessie. Ik de plicht om geen gegevens of inhoud van onze gesprekken met anderen te delen zonder uw toestemming. In geval van overleg met derden (op school en dergelijke) zal ik ten alle tijden eerst met u overleggen met wat er besproken mag worden en wat niet.