• Gratis Sparringsessie

  Hoi wat leuk dat je gebruik wilt maken van mijn gratis sparringsessie van een half uur. In dit half uur mag je me al je vragen stellen en geef ik je meteen een aantal waardevolle tips mee. Deze gratis sessie is geheel vrijblijvend en éénmalig. Je zit dus nergens aan vast;-)

  Voor wie is deze gratis sessie sparringsessie?

  Is je kind (hoog) gevoelig? Of twijfel je nog of het hooggevoelig is?  En loop je als ouder met vragen rond? En wil je gewoon even samen sparren over de vragen die je hebt en de problemen die je ervaart?

  Zullen we samen gaan sparren?

  Dan bestaat de mogelijkheid om in de vorm van een sparringsessie gezamenlijk te kijken naar de vragen die er bij jullie spelen.

  Wat levert het op?

  Hooggevoelige kinderen hebben vaak net een andere benadering in de opvoeding nodig dan wat je in de opvoedboeken en internet leest of van de buurvrouw hoort.

  Sparringsessies zijn daardoor bij uitstek geschikt om in een enkel gesprek wat handvatten en inzichten te krijgen. Jullie krijgen antwoord op al jullie vragen om zelf verder thuis mee aan de slag te gaan. Hoe mooi is dat?

  Jullie investering

  Ik vraag jullie van te voren een vragenlijst in te vullen zodat we het half uur zo goed en nuttig mogelijk kunnen benutten. De sessie kan plaats vinden bij mij in de praktijk of via videobellen.

  Mocht er na de sparringsessie behoefte bestaan om alsnog een coaching-traject aan te gaan, dan kan de sparringsessie als uitgangspunt zijn voor een verdere traject. Deze sparringsessie is gratis en zit dus nergens aan vast.

   

  Lieve groet, Rebecca

 • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

  * indicates required field

 • Wie heeft er ooit gezegd dat je het alleen moet doen? Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten. Laat mij je helpen met mijn kwaliteit, ervaring en expertise op het gebied van hooggevoeligheid. Zodat jij en je hooggevoelige kind elkaar weer beter begrijpen. Als gezin weer de verbinding met elkaar gaat voelen. Je kind meer voor zichzelf op leert komen en meer zelfvertrouwen krijgt. Hoe mooi is dat?

 •