• HSP-Scan

  Heb je het idee dat je kind wel eens hooggevoelig kan zijn? Omdat je de kenmerken van hooggevoeligheid bij je kind herkent? Of omdat de juf of iemand anders dit heeft gezegd? En wil je zeker weten of je kind HSP is, en ontdekken wat jouw kind specifiek nodig heeft? Doe dan de uitgebreide HSP-scan bij To Grow Coaching!

  Meer dan gevoelig zijn
  HSP is veel méér dan gewoon gevoelig zijn. HSP is ook méér dan moeite hebben met prikkels. HSP is namelijk een combinatie van een aantal essentiële kenmerken. HSP is een karaktereigenschap en geen stoornis zoals ADHD of Autisme. Toch zijn er een aantal raakvlakken qua gedrag: de oorzaak is echter anders. Vaak zien ouders alleen het gedrag van het kind en wordt dit gedrag vaak ten onrechte alleen aan  overprikkeling gekoppeld.

  Wel of geen HSP?
  HSP is wetenschappelijk bewezen. Als de essentiële HSP-eigenschappen niet aanwezig zijn, kun je dus ook niet van HSP spreken. Daarnaast kun je HSP hebben op verschillende gebieden. Het is belangrijk om inzicht te hebben in de gebieden waarop jouw kind HSP is. Zodat je hierop als ouder kunt inspelen. Want wat is dan bijvoorbeeld een groot empathisch vermogen en wat zie je dan in het gedrag? Wat zijn de valkuilen en hoe kun je die bij jouw kind voorkomen?

  Uitgebreide HSP-scan
  Wil je zeker weten of je kind HSP is? En op welke gebieden? Dan heb ik een mooi aanbod: de uitgebreide SP-scan. In anderhalf uur tijd gaan we namelijk samen onderzoeken aan de hand van speciale vragenlijst of je kind inderdaad HSP is. En op welke vlakken!

  Jouw investering
  Nu slechts €95.- euro

  Dit levert het op
  Na deze afspraak heb je volledige duidelijkheid over de HSP bij jouw zoon of dochter. Zodat jij je kind op de juiste manier kunt begeleiden bij zijn of haar HSP. En natuurlijk kan ik jullie ook daarbij helpen met praktische tips. Ik weet tenslotte zelf hoe het is om twee kinderen met HSP te hebben. Uiteraard heb ik ook de nodige opleidingen over HSP gevolgd.

  Doe de HSP-scan!
  Heb je dus langer het idee dat jouw kind weleens hooggevoelig kan zijn? En wil je weten op welke vlakken, zodat je weet wat jouw kind nodig heeft? Maak dan nu een afspraak. Dan gaan we samen kijken en onderzoeken op welke gebieden jouw dochter of zoon hun gevoeligheid laat zien. Neem dan contact op via het contactformulier. Dan gaan we samen zo snel mogelijk aan de slag! 

  contactformulier