• Inzicht-sessie

  Heb jij een fantastische dochter? Is zij hooggevoelig en loop je als ouder met vragen rond? Is het een compleet coachingstraject te veel, maar wil je gewoon even samen de dingen doornemen waar je in de opvoeding tegenaan loopt?
  Dan bestaat de mogelijkheid om in de vorm van een inzicht-sessie van 90 minuten gezamenlijk te kijken naar de vragen die er bij jullie spelen.

  Wat levert het op?
  Hooggevoelige kinderen hebben vaak net een andere benadering in de opvoeding nodig dan wat je in de opvoedboeken en internet leest of van de buurvrouw hoort.
  Inzicht-sessies zijn daardoor bij uitstek geschikt om in een enkel gesprek wat handvatten en inzichten te krijgen. Jullie krijgen antwoord op al jullie vragen om zelf verder thuis mee aan de slag te gaan. Hoe mooi is dat?

  Jullie investering
  Gaan we samen aan de slag? Een Inzicht-sessie is éénmalig de kosten zijn: €147,-euro
  Bij dit tarief zit inbegrepen:

  Sessie van 90 minuten 
  Antwoord op al jullie opvoedvragen
  Masterclass hoogsensitief help of hoera!
  Heel veel goede praktijktips & adviezen voor jou als ouder
  Na twee weken éénmalig telefonische nazorg. 

  De inzicht-sessie kan plaats vinden in mijn praktijk of via videobellen.

  Mocht er na de inzicht-sessie behoefte bestaan om alsnog een coachingstraject aan te gaan, dan kan de inzich-tsessie als uitgangspunt zijn voor een verdere traject. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

   

 • Wie heeft er ooit gezegd dat je het alleen moet doen? Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten. Laat mij je helpen met mijn kwaliteit, ervaring en expertise op het gebied van hooggevoeligheid. Zodat jij als ouder meer inzicht krijgt in het hooggevoelige karakter van je kind. Waardoor jij je kind beter gaat begrijpen en er meer rust en begrip komt binnen jullie gezin. Hoe mooi is dat?