• Oudercoaching

  Heb jij een fantastische kind? Is zij of hij gevoelig en word je als geconfronteerd met vraagstukken waar je zelf neit meer uitkomt? jullie hebben alles geprobeerd maar niks werkt écht op lange termijn. Je wilt je kind het allerbeste geven maar soms lukt dat gewoon niet. Omdat je te moe bent geworden, het echt even niet meer weet.
  Voor een ouder kan het soms lastig zijn om je kind de helpende hand te bieden die het nodig heeft. 

  Gevoelige kinderen hebben vaak net een andere benadering in de opvoeding nodig dan wat je in de opvoedboeken en internet leest of van de buurvrouw hoort. Oudercoaching zijn daardoor bij uitstek geschikt om in een aantal gesprekken wat handvatten en inzichten te krijgen. Jullie krijgen antwoord op al jullie vragen om zelf verder thuis mee aan de slag te gaan. Hoe mooi is dat?

  Wat levert het op?

  In de sessies geef ik je met liefde terug wat jouw kind je wil vertellen. Zo zit je zelf weer aan het stuur. En het mooie van kinderen is…als jij verandert, veranderen zij met jou mee. 

  Wil je stoppen met pleisters plakken en je inzetten voor permanente verandering? Durf jij de stap of stappen te nemen die nodig zijn voor waar jij naar verlangt voor je kind?

  Jullie investering

  Gaan we samen aan de slag? Oudercoaching is vanaf : €149,-
  Hierbij zit inbegrepen:

  Coach-sessies van gemiddeld anderhalf uur. Live of online
  Op maat gemaakt Werkbladen voor thuis
  Masterclass hoogsensitief help of hoera!
  Na twee weken éénmalig telefonische nazorg. 

   

   

   

   

 • Wie heeft er ooit gezegd dat je het alleen moet doen? Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten. Laat mij je helpen met mijn kwaliteit, ervaring en expertise op het gebied van hooggevoeligheid. Zodat jij als ouder meer inzicht krijgt in het hooggevoelige karakter van je kind. Waardoor jij je kind beter gaat begrijpen en er meer rust en begrip komt binnen jullie gezin. Hoe mooi is dat?