• Mijn is kind is hoogsensitief: help of hoera?

  Wil je op een snelle, goede manier meer weten over hsp? Omdat je weet (of vermoedt) dat je kind hoogsensitief is? En wil je ontdekken wat jouw kind nodig heeft? Zodat je jouw kind kunt helpen om goed om te gaan met zijn of haar hoogsensitiviteit?

  Hoe zou het zijn als je in één avond de nieuwste, nuttige informatie krijgt over hoogsensitiviteit, zonder dat je zelf alle boeken hoeft te lezen of het internet hoeft af te speuren? Fijn toch? Tijdens deze masterclass  neem ik je dan ook kort en bondig mee in de wereld van hoogsensitiviteit!

   

 • De zin en onzin over hsp

  Op internet wordt vaak maar wat geschreven over hsp, en daar zit soms ook onzin bij. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat ongeveer 20% van de mensen hoogsensitief is. Een hoogsensitief iemand is extra gevoelig voor indrukken en prikkels op verschillenden gebieden. Denk aan fysieke prikkels zoals geluiden. Maar ook emotionele prikkels: heel goed aanvoelen wat de ander nodig heeft. Dat is mooi, maar dan moet jouw kind wel leren om goed zijn grenzen aan te geven. En om goed om te gaan met veel prikkels. Maar hoe doe je dat dan?

  Goede begeleiding

  Alle dagelijkse indrukken worden bovendien dieper verwerkt en hebben dus meer impact op je kind. Het is dus goed om als ouder in hsp te verdiepen, zodat je weet wat jouw kind nodig heeft. Speciaal voor deze ouders geef ik daarom deze leuke, praktische masterclass over hsp! Omdat ik ook uit eigen ervaring weet hoe fijn het is om te weten hoe je jouw kind met hsp kunt helpen.  

 • Wil jij op de hoogte gehouden worden van mijn activiteiten op het gebied van hooggevoeligheid bij je kind? Vul hier je naam en e-mail adres in.

 • Hsp: help of hoera?

  Tijdens deze avond vertel ik wanneer je nu wel of niet hooggevoelig bent. Wat zijn de mooie kwaliteiten en voordelen van hsp? En hoe speel je daar als ouder goed op in?

   

 • Dit levert het op:
  Na deze masterclass van anderhalf á twee uur weet je:

  • Alle ins & outs over hoogsensitiviteit (volgens de laatste onderzoeken);
  • Inzicht in de gebieden waarop hoogsensitiviteit zich kan uiten;
  • Inzicht in de voordelen én valkuilen van hsp;
  • Heel veel goede tips hoe je jouw kind zelf kunt begeleiden;

  Praktische informatie:

  Datum: neem contact op
  Tijd: 
  Locatie: in je eigen huiskamer
  Kosten: Gratis

  Na aanmelding krijg je een dag van te voren een Zoom uitnodiging in je mail box.
  Wil je deze lezing niet missen? Meld je dan nu aan via 

  aanmeldingsformulier

   

  De mensen die je voor zijn gegaan.

 • Goede uitleg over hoogsensitiviteit. Heel uitgebreid. Zeker ook de 'tools' voor de ouders. Top!

  Super theorie en achtergrond van hoogsensitiviteit. Je neemt goed de tijd voor persoonlijke vragen zonder er een privé sessie van te maken.

  Brede uitleg wat hoosensitiviteit is. Er is veel ruimte voor vragen.

  Leuke leerzame avond met goede voorbeelden uit de praktijk.

 • Wat een duidelijke informatieavond. Goede voorbeelden en goede uitleg. Wat je uitlegde over het gedrag en de behoefte vond ik fijn. Het was heel verhelderend. Ook het invullen van de vragenlijst geeft meer inzicht.

 • Ik heb de online lezing 'Mijn kind is hoogsensitief: help of hoera gevold. Echt een aanrader! En ook als je denkt als professional veel te weten over hoogsensitiviteit, is dit een waardevolle aanvulling op jouw al bestaande kennis. Rebecca is opgeleid door Esther Bergsma en dat merk je. Ik kan je zeggen, ik weet veel over dit onderwerp. Maar heb toch weer nieuwe inspiratie opgedaan om mee aan de slag te gaan met mijn gevoelige ouders en kinderen met volle hoofden. Dank je wel Rebecca!

 • Heel leerzaam en interessant! Herkenbaar en praktisch overzichtelijk wat de rode draad is. Een vervolg zou ik heel leuk vinden. Een soort verdieping.

 • Wat een duidelijke en herkenbare avond was het! Ik zie en herken nu zoveel van Bo haar gedrag, toen ze klein was en ook nu zie ik dat weer heel sterk terug. Ook bij mezelf herken ik we een aantal dingen, niet zo sterk als bij Bo maar toch.
  Dank voor je uitleg en hulp.
  Gitta