• Lezing HSP: Mijn is kind is hoogsensitief: help of hoera?

   

  Wil je op een snelle, goede manier meer weten over hsp? Omdat je weet (of vermoedt) dat je kind hoogsensitief is? En wil je ontdekken wat jouw kind nodig heeft? Zodat je jouw kind kunt helpen om goed om te gaan met zijn of haar hoogsensitiviteit?

  Hoe zou het zijn als je in één avond de nieuwste, nuttige informatie krijgt over hoogsensitiviteit, zonder dat je zelf alle boeken hoeft te lezen of het internet hoeft af te speuren? Fijn toch? Tijdens deze leuke lezing in mijn praktijk in Lisse neem ik je dan ook kort en bondig mee in de wereld van hoogsensitiviteit!

  De zin en onzin over hsp

  Op internet wordt vaak maar wat geschreven over hsp, en daar zit soms ook onzin bij. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat ongeveer 20% van de mensen hoogsensitief is. Een hoogsensitief iemand is extra gevoelig voor indrukken en prikkels op verschillenden gebieden. Denk aan fysieke prikkels zoals geluiden. Maar ook emotionele prikkels: heel goed aanvoelen wat de ander nodig heeft. Dat is mooi, maar dan moet jouw kind wel leren om goed zijn grenzen aan te geven. En om goed om te gaan met veel prikkels. Maar hoe doe je dat dan?

  Goede begeleiding

  Alle dagelijkse indrukken worden bovendien dieper verwerkt en hebben dus meer impact op je kind. Het is dus goed om als ouder in hsp te veriepen, zodat je weet wat jouw kind nodig heeft. Speciaal voor deze ouders geef ik daarom deze leuke, praktische lezing over hsp! Omdat ik ook uit eigen ervaring weet hoe fijn het is om te weten hoe je jouw kind met hsp kunt helpen.

  Hsp: help of hoera?

  Tijdens deze lezing vertel ik wanneer je nu wel of niet hooggevoelig bent. Wat zijn de mooie kwaliteiten en voordelen van hsp? En hoe speel je daar als ouder goed op in?

  Dit levert het op:
  Na deze lezing van 2 uur ga je naar huis met:

  • Alle ins & outs over hoogsensitiviteit (volgens de laatste onderzoeken);
  • Inzicht in de gebieden waarop hoogsensitiviteit zich kan uiten;
  • Inzicht in de voordelen én valkuilen van hsp;
  • Heel veel goede tips hoe je jouw kind zelf kunt begleiden;
  • Hand-out met extra verassing
  • Een aantal praktische tools om thuis direct toe te passen;

  Praktische informatie:

  Datum: 3 februari 2020. VOL
  Datum: 3 maart 2020 VOL
  Datum: 15 april 2020

  Tijd: 19.00 tot 21.00 (inloop 18.45)
  Locatie: To Grow Coaching, Hyacinthenstraat 20 in Lisse
  Bijdrage: €25.-  Samen met partner: €40.-

  Wil je deze lezing niet missen? Meld je dan nu aan via 

  aanmeldingsformulier