• Naast dat ik al vele kinderen heb mogen begeleiden weten ook steeds meer ouders mijn praktijk te vinden en dat is fijn.
  Ik merk dat er behoefte is aan een luisterend oor en iemand die even over de schouder meekijkt vanuit een andere invalshoek.

  Daarvoor heb ik in overleg met Qoffee & More in Lisse, Kanaalstraat 68 elke eerste woensdag van de maand een inloopspreekuur en mag ik
  gebruik maken van hun heerlijke ruimte op de eerste verdieping. Naast dat het laagdrempelig is schenken ze hier ook fairtrade coffees en werken ze hier met biologische producten.

 • Tijdens dit uur kunnen ouders laagdrempelig naar mij toe komen met hulpvragen over hun kind of iets waar ze zelf tegen aanlopen betreft de opvoeding. We zullen samen kijken wat ik eventueel zou kunnen betekenen voor training of coaching zonder verplichting.

  Mijn kracht is mijn openheid en transparantie. Ik heb naast mijn eigen koffer vol ervaring, opleidingen en expertise een groot netwerk met mensen die op vele verschillende manieren werken. Als ik tijdens ons gesprek dus voel dat één van mijn collega's je beter zou kunnen helpen zal ik dat ook eerlijk delen. Dus....als er iets speelt en je zou willen dat ik even mee kijk kom dan een keertje langs op een eerste woensdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur (start 5 september 2018).

  De koffie en thee zijn voor eigen rekening alle aandacht die ik schenk is gratis;-)
  Ik hoop je een keer te mogen ontmoeten.