• Kan je hooggevoeligheid in een kindertekening lezen?

  Ik heb in 2020 op een basisschool onderzoek gedaan. Over de 100 tekeningen heb ik gelezen, geanalyseerd en ingevulde vragenlijsten bekeken. Met hulp van Bauk Zwaan van de opleiding: Tekenen is meer zijn we samen tot de volgende conclusies gekomen.

  Kan je hooggevoeligheid lezen vanuit een kindertekening? Nieuwsgierig naar onze bevindingen? Download dan hier gratis het resultaat van het onderzoek (niet ontvangen? Check je spam. Vooral bij Hotmail is dit nogal eens het geval;-).

  Ben je een kind professional? Ik geef ook lezingen en kom graag bij jullie spreken.
  Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 
  Ook mag je me uiteraard contacten als je nog vragen hebt over het onderzoek. 
  Ik sta je graag te woord.

  Lieve groet, Rebecca

 • Download onderzoek: Kan je hooggevoeligheid lezen in een kindertekening?