• HSP: HELP OF HOERA?
  Tekentafelsessies met hooggevoelige meiden

  Voor meer zelfkennis en meer zelfvertrouwen! 

  Heb je een hooggevoelige dochter in groep 7 en 8, die – help - worstelt met haar hsp? Omdat ze het gevoel heeft dat ze de enige is die zo gevoelig is? En niet zo goed weet wat ze daar nou mee moet en kan? En kan jouw dochter wel – hoera - een portie extra zelfvertrouwen gebruiken? 

  Speciaal voor hooggevoelige meiden

  Speciaal voor hen heb ik iets tofs ontwikkeld. Tijdens mijn Tekentafelsessies met hooggevoelige meiden laat ik aan de hand van gerichte tekenopdrachten hen kennis maken met hsp. Want hsp is juist een hele mooie kwaliteit, en dat laat ik jullie graag op deze creatieve manier ontdekken. Zo leer je je jezelf namelijk beter kennen. Wat vind jij leuk? Waar word jij blij van? Een tekening liegt nooit en zijn de spiegels van je ziel. Door te tekening ga je vanzelf uit je hoofd en in je gevoel. De tekeningen brengen je dus meer in contact met jezelf.  

   

 • Als ervaren weerbaarheidscoach heb ik deze creatieve opdrachten gekoppeld aan leuke oefeningen zodat ze ook gaan ervaren. Hoe geef je aan dat je iets niet leuk vindt? Hoe zeg je nee tegen een vriendin als je ergens geen zin in hebt? Hoe geef jij je grenzen aan en wat is nou van mij en van de ander. Hierover gaan we samen ook in gesprek. Want hoe zit dat bij jou, en bij die andere meiden? Want je bent echt niet de enige met hsp. Uiteraard geef ik heel veel goede tips en voorbeelden hoe je met je hsp kunt omgaan! Want ik weet er alles van: ik ben gespecialiseerde hsp-coach én ik ben zelf hsp.

  Wat houdt de training in? 
  Deze training bestaat uit 4 lessen van 1,5 tot 2 uur. Elke les gaan we samen aan de slag met een ander thema: 
  Wat is nu precies hooggevoelig? Zo krijgen ze inzicht in hun eigen gevoelige karakterstuk
  Ho stop! Of: Nee, nu liever even niet. Zo geef je jouw grenzen aan. 
  Ik ben ik. Jij bent jij. Wie ben jij? 
  Nu ben ik boos, bang, verdrietig of blij: zo herken je jouw gevoelen en emoties.

   

 • Een veilige setting is voor mij een pré en daarom hou ik deze groepjes klein: maximaal 4 meiden. Uiteraard regel ik wat lekkers te eten en te drinken.

  Wat levert het op?

  Deze training geeft je dochter:
  - meer zelfinzicht:
  dankzij mijn creatieve oefeningen leren deze hoogsensitieve meiden zichzelf beter kennen. Door de tekeningen die ze maken, en de speelse oefeningen die we samen gaan doen. Wat willen ze graag? Waar zijn ze goed in? Wat durven ze (nog) niet. Waar zijn ze onzeker over? Wat zijn hun struikelblokken?
  - meer contact met hun gevoel: Wat voelt fijn voor jou, en wat niet? En hoe kun je daar op een goede manier gebruik van maken?
  - rust en ruimte: dankzij mijn ontspanningsoefeningen (en tips) krijgen ze meer rust en ruimte in hun vaak drukke hoofd en voelen ze minder stress en meer ontspanning in hun lijf.

  Gaan wij samen aan de slag?

  Praktische informatie:
  - 4 sessies van 1,5-2 uur

   


 • Inschrijfformulier voor de training Tekentafelsessies.