• Thema avonden

 • Er is over het algemeen en op scholen nog weinig bekend over de karaktereigenschap hoogsensitiviteit. Daarom bied ik voor de ouders/ leerkrachten en intern begeleiders de volgende thema avonden aan.

  • Hoogsensitiviteit: help of hoera!? voor ouders en leerkrachten waarin ik alle ins & outs deel over deze karaktereigenschap volgens de laatste onderzoeken. Wat is nu precies HSP en wat is het niet? Wat zijn de verschillen tussen ADHD/ADD/ASS en HSP? Ik leg het allemaal uit tijdens de interactieve lezing hoogsensitief help of hoera!?
  • Hoogsensitiviteit in de klas. Voor leerkrachte/ intern begeleiders. In deze lezing vertel ik hoe je een leerling met een HSP karakter kunt herkennen. Hoe kan je het beste uit deze leerlingen halen? Wat zijn de behoeftes van deze kinderen? En wat zijn de kwaliteiten en valkuilen? En hoe kan je als leerkracht deze kinderen het beste begeleiden? 

  Gedurende de hele avond is er een afwisseling tussen informatie geven, filmpjes rondom het thema, polls invullen én uiteraard vragen stellen. De betrokkenheid en interactie met de ouders is belangrijk voor een actieve deelname.

   

 • Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

  Thema avond, basisscholen, BSO of sportverenigingen, prijs op aanvraag. Er wordt een offerte gemaakt aangepast aan de behoefte. Neem hiervoor contact op.

  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. 

 • Wilt u vrijblijvend contact opnemen? Vul dan onderstaand formulier in.